Vali Çalgan bu kapsamda Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclisi Üyelerinden oluşan heyeti ağırladı.  Vali Çalgan’ı kutlayan Belediye Başkanı Dere, ziyarette ilçenin ihtiyaçları ve projeleri hakkında da bilgi verdi.
İkinci olarak, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikçi ve çeşitli siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının ilçe başkanlarının yer aldığı İskilip heyeti de Vali Çalgan’a ziyarette bulundu. Heyet, ilçenin gelişimi için işbirliği yapma arzularını ifade etti.
Ayrıca Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Aşdağul Belediye Başkanı Şenol Öncül de Vali Çalgan’a kutlama ziyaretinde bulunarak ilçelerdeki çalışmalarını anlattı.

Whatsapp Image 2024 10 15 At 12.57.17Vali Çalgan’ı ziyaret edenler arasında Ziraat Bankası Bölge Müdürü Kahraman Turcan, Halkbank Bölge Müdürü Alparslan Cengiz Şeker, bankaların Çorum Şube Müdürleri, For Children Smile Derneği Başkan Vekili Hasret Taş, Proje Müdürleri İbrahim Taş ve Erhan Bozoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İş insanı Üzeyir Şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Samsun 11. Bölge Müdürü Resul Doğan ve Çorum Şube Müdürü Hayrı Kömür de yer aldı.
Vali Ali Çalgan, tüm ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 10 15 At 12.57.15

Editör: KEMAL YOLYAPAR