Çorum il merkezinde pide fırını işleten Salim Çıplak, müşterilerinin fotoğraflarını çekerek işyerinin duvarlarında sergiliyor. Bugüne yaklaşık 400'den fazla müşterisinin fotoğrafını işyerinin duvarına asan Çıplak, 7'den 70'e herkesin fotoğrafını çekerek işyerinde sergilemeye çalıştığını ifade etti. 2010 yılında işyerini açtığını dile getiren Çıplak, tüm müşterilerinin hatıralarını sakladığını kaydetti.
İlk olarak müşterilerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını, daha sonra işyerlerindeki duvarlara asmaya karar verdiğini belirten Çıplak, “Sonradan fotoğrafları ölümsüzleştirmek istedim. İşyerime gelen herkesin benim için ayrı ayrı değeri var. İşyerinin bir bölümünü düzenleyerek fotoğrafların sergilendiği bir alan yaptım” dedi.
"MÜŞTERİLERİMDEN GÜZEL TEPKİLER ALDIM”
Müşterilerinin fotoğraflarını işyerinde sergilediği için olumlu tepkiler aldığını anlatan Çıplak, “İşyerimize gelen müşteriler kendi fotoğraflarını görünce mutlu oluyorlar. Bu benim için de mutluluk kaynağı odu. Sağ olsunlar müşterilerimden güzel tepkiler aldım” dedi.
300 müşterisinin fotoğrafını gelecek günlerde bastırarak duvarlara asacağını söyleyen Çıplak, çektiği fotoğraflar sayesinde vefat eden insanları anma fırsatı bulduklarını söyledi.

2B96Daa4 C496 40Df A450 E3F9026E06Bb

Editör: İHA AJANS