Arca Çorum FK’nın Erzurumspor deplasmanında elde ettiği 3-1’lik galibiyet, tribünlerde unutulmaz ve sıcacık bir mutluluğa da sahne oldu. Takımını desteklemek için babası Taner Güllü ile birlikte Iğdır’dan Erzurum’a giden ve tribündeki yerini alan minik Ece Yaren, doğum gününde futbolcularından hediye olarak galibiyet istedi. Doğum günü heyecanını takımına olan sevgisiyle birleştiren Ece Yaren, tribünde açtığı “Doğum günümde hediyem galibiyet olsun” yazılı pankartla hem taraftarların hem de karşılaşmayı takip edenlerin gönlünü kazandı.
Minik Ece Yaren'in bu anlamlı dileğine Arca Çorum FK’nın cevabı ise sahadan geldi. Kırmızı-siyahlı ekip, Erzurumspor karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle 3 puanın sahibi olurken, minik taraftarına da unutamayacağı bir doğum günü hediyesi verdi.
Babasının yanında, tribünden büyük bir heyecanla takımını destekleyen Ece Yaren, doğum gününü Arca Çorum FK’nın galibiyet sevinciyle taçlandırdı.





