Çorum yeni haftaya yağmurla başladı. Kentte hafta sonuna kadar yağışların sürmesi beklenirken, en düşük hava sıcaklığının bugün 16 derece, Salı gününden haftasonuna kadar ise 12- 11 derece olması bekleniyor. 
5 gün boyunca en yüksek hava sıcaklığının ise 27- 25 derece olması bekleniyor.

CatssıcaklıkdüşüyorTürkiye genelinde ise hava durumu şöyle;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz'in iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İstanbul, Çanakkale, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop çevreleri ile Niğde'nin güneyi ve Kayseri'nin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 

Belediyenin tarlasından ihtiyaç  sahiplerinin sofrasına ulaşacak Belediyenin tarlasından ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaşacak

Editör: NURDAN AKBAŞ