Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Arca Çorum FK, ara transferdeki ilk imzayı Ahmet Ildız’a attırdı. Göztepe’den transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kulüp Başkanı Baran Korkmazoğlu’nun da katıldığı törende 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

1996 Wien-Avusturya doğumlu olan Ahmet Ildız, futbola 2009’da Avusturya Wien’in altyapısında başladı. 2016’da Kasımpaşa tarafından Türkiye’ye getirilen Ahmet Ildız sırasıyla Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Eyüpspor, Alanyaspor, Pendikspor, Alanyaspor ve Göztepe’de oynadı.

Son 2,5 sezonu Göztepe’de geçiren Ahmet Ildız bu sezon 7 lig maçında 44 dakika, 1 Türkiye Kupası maçında ise 45 dakika süre aldı.

5 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanan Ahmet Ildız, U21 kategorisinde 5 maçta ay-yıldızlı foram giydi.

Deneyimli futbolcu, Türkiye liglerinde, Süper Lig, 1.Lig, Türkiye Kupası ve U21 Ligi’nde olmak üzere 236 karşılaşmaya çıkarken, 18 gol attı.

Muhabir: Haber Merkezi