Spor

U19'lar Afyon'da çok farklı: 6-2

Çorum FK'nın U19'ları zorlu Afyon deplasmanında 3 puanı 6 golle aldı.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4.Grup 14.hafta maçında Ahlatcı Çorum FK U19 takımı deplasmanda HES İlaç Afyonspor'un konuğu oldu. Afyon Kocatepe Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın 25.dakikasında 1-0 geriye düşen Çorum FK U19 takımı 30.dakikada Arda Kılıç ile beraberliği sağladı. İlk yarının son dakikalarında Yiğit ile bir gol daha bulan Çorum FK'nın gençleri soyunma odasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıya adeta fırtına gibi başlayan Kırmızı-Siyahlılar Adal, Enes ve Ahmet Ensar'ın golleri ile farkı bir anda 4'e çıkardı. Mücadelenin son dakikalarında ev sahibi ekip Olcay ile farkı 3'e indirirken, maçın skorunu tayin eden gol 90+2.dakikada Abdullah Güler'den geldi. Kırmızı-Siyahlılar zorlu Afyon deplasmanından 6-2 galip ayrıldı.
Bu sonucun ardından Çorum FK U19 takımı puanını 21'e çıkartarak üçüncü sıraya yükselirken, ev sahibi Afyonspor ise 21 puanda kaldı ve dördüncü sıraya geriledi.

SAHA: Kocatepe Spor Kompleksi.
HAKEMLER: Ali Osman Tunç, Abdullah Yılmaz, R.Mevlüt Özkan.
HES İLAÇ AFYONSPOR U19: Adem, İsa, Veli, Olcay, Batuhan, Çağdaş, Mustafa Efe, Ozan Asaf, Efe, İsmail Mert, Erdem.
YEDEKLER: Hasan, Mevlüt Can, Ramazan, Efe Veli.
AHLATCI ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ U19: Baha, Ahmet Ensar, Yiğit Efe, Enes, Esad, İsmail Can, M.Taha, Arda Usta, Abdullah, Arda Kılıç, Adal.
YEDEKLER: Çınar, M.Efe, Emirhan, Yusuf, M.Can, İlhami.
GOLLER: Dk.30 Arda Kılıç, Dk.44 Yiğit Efe, Dk.55 Adal, Dk.65 Enes, Dk.80 Ahmet Ensar, Dk.90+2 Abdullah (Çorum FK), Dk.25 Efe, Dk.89 Olcay (Afyonspor)