Spor

SESSİZLİK!

Çorum FK'nın yer aldığı 1.Lig'de birçok takım transferde hareketli saatler yaşarken, Çorum FK'da ki sessizlik ise taraftarı tedirgin ediyor.

Abone Ol

Yeni sezon öncesi dış transferde sadece Kabongo Kasongo, Mehdi Boudjemaa ve Erhan Kara'yı renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar bu transferlerin ardından bütçe oluşturabilmek adına beklemeye çekildi. Başkan Oğuzhan Yalçın, isim sponsorluğu adı altında bazı firmalarla görüşmeler gerçekleştirirken, bu görüşmelerden henüz sonuç alınamadı.
Başkan Oğuzhan Yalçın'ın son olarak Vali Zülkif Dağlı ile bir araya gelmesi Çorum FK'nın geleceği adına olumlu yorumlanmasına rağmen şuana kadar hiçbir gelişmenin olmaması da dikkat çekti.
MİLLETVEKİLLERİ DE
SESSİZ KALDI
Kırmızı-Siyahlı kulübün bütçe oluşturabilmek adına Çorum'un önde gelen isimlerine yaptığı çağrıya da kimse cevap vermedi. Çorum'un AK Parti, MHP ve CHP Milletvekillerinin de sessiz kalması gelecek adına hem Çorum FK'lı taraftarları, hem de yönetimi tedirgin etmeye başladı.
BELİRSİZLİK
KOMBİNELERE DE
YANSIDI
Kırmızı-Siyahlı kulüpte yaşanan belirsizlik kombine bilet satışlarına da yansıdı. Liglerin başlamasına 1 ay gibi bir süre kalmasına rağmen Çorum FK'lı taraftarlar kombine biletlere fazla ilgi göstermedi. Geçtiğimiz hafta satışa çıkan kombine biletlerin satışı 300'ü geçmedi.