Spor

Penaltılarla kazandık: 2-1

Play-Off mücadelesi veren Ahlatcı Çorum FK sahasında konuk ettiği Bodrum FK’yı penaltıdan bulduğu iki golle 2-1 mağlup etti.

Abone Ol

Trendyol 1.Lig 24.hafta maçında Ahlatcı Çorum FK sahasında Bodrum FK’yı konuk etti. Çorum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 11.dakikasında ev sahibi Ahlatcı Çorum FK Thomas Vherheydt’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk Bodrum FK bu gole 40.dakikada Mohammed ile cevap verdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda taraftarının desteğini arkasına alan Kırmızı-Siyahlılar rakip kalede bulduğu pozisyonlardan faydalanamayınca 80.dakikaya 1-1 eşitlikle girdi. Dakikalar 81’i gösterdiğinde Eren’in ceza sahası içerisinde düşürülmesinin ardından hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun başında Nalepa geçti ve takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Çorum FK’nın üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından ev sahibi Ahlatcı Çorum FK puanını 38’e yükselterek maç fazlası ile yeniden Play-Off potasına girdi. Konuk Bodrum FK ise 42 puanda kaldı.