Spor

Keçiören, sahasında 9 maçtır kazanamıyor

Ahlatcı Çorum FK’yı konuk edecek olan Ankara Keçiörengücü, ligdeki son iç saha galibiyetini 23 Eylül’de, Giresunspor’a karşı 3-1’lik skorla alırken, sonrasında oynadığı 9 lig maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı.

Abone Ol

Ahlatcı Çorum FK’nın başarılı deplasman karnesine karşılık bu haftaki rakibi Ankara Keçiörengücü’nün iç saha performansı pek iç acıcı değil. Başkent ekibi, ligin en kötü 4 iç saha takımından biri durumunda.

GALİBİYETE

HASRET

Ligin geride kalan 27 haftalık periyodunda 8 galibiyet, 8 beraberlik, 11 yenilgi alan ve topladığı 32 puanla 12.sırada bulunan Ankara Keçiörengücü attığı 24 gole karşılık 33 gol yerken, 32 puanın sadece 12’isini evinde alabildi. Eflatun-beyazlı ekip sahasında oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 7 yenilgi alırken, 13 gol atıp kalesinde 19 gol gördü.

Eflatun-beyazlı ekip, sahasında oynadığı son 9 lig maçında galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligdeki son iç saha galibiyetini 6.haftada Giresunspor’u 3-1 yenerek alan Ankara Keçiörengücü, sonrasında oynadığı 9 maçta da 3 puanı bir arada göremedi.

EN KÖTÜ

TAKIMLAR

ARASINDA

Ankara temsilcisi, 3 puanlı Giresunspor, 10 puanlı Şanlıurfaspor ve 11 puanlı Altay’dan sonra ligin en kötü iç saha performansına sahip dördüncü takımı olarak dikkat çekiyor.