Güncel

Hayal Kumaş hizmete açıldı

Çorum’da yeni kurulan Hayal Kumaş, kumaş sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Hayal Kumaş, hem kilo hem de metre ile satış yaparak müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli kumaşlar sunmaya başladı.

Abone Ol

Mağaza sahibi Pehlül İnce, bu yeni satış modeli ile hem hanelere hem de dikiş tutkunlarına alternatifler sunduklarını belirtiyor. “Kilo ya da metre olarak satışa sunulan kumaşlar aslında müşteriye sunulan bir alternatiftir” diyen Pehlül İnce, “Kimi müşterilerimiz bu kumaşları kendisi ve ailesi için tercih ederken kimisi de evinin ekonomisine katkı sağlamak için dikip satar. Dikiş dikip bir şeyler üretebilmek ve bunu görmek insanı mutlu eder. Kadınlar bunu bir terapi gibi görüyor. Tasarlamak tasarladığını kumaşa uygulamak istediği sonuca ulaşmak iyi hissettire biliyor” şeklinde konuştu.

Çorum Çevreyolu Bulvarı Kelebek Mobilya yanında bulunan mağazalarına tüm vatandaşları davet eden İnce: “Mağazamızda Viskon, Müslin, Keten, Medine ipeği, Ayrobin, Penye, Lacoste,    2 iplik, 3 iplik Astar kumaşlarımıza ek olarak overlok makinesi ve ev tipi dikiş makinesi iğneleri, makas, kilo işi iplik, sabun, uçan kalem, dikiş sökücü, fermuar, lastik gibi levazımat malzemeleri de mevcuttur. Tüm dikiş tutkunlarını mağazamıza bekliyoruz” dedi.