Spor

Gençlik Kupası'nda şampiyon Çorum Belediyespor oldu

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kulüplerarası Genç Erkekler Voleybol Gençlik Kupası'nda şampiyon Çorum Belediyespor oldu.

Abone Ol

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Voleybol Gençlik Kupası'nda heyecan sona erdi. 4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği Gençlik Kupası'nda son maçlar önceki gün oynandı. Son maçlar öncesi 4 puanla zirvede yer alan Çorum Belediyespor, Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan bu karşılaşmayı 25-21, 25-23, 22-25 ve 25-21'lik setlerle 3-1 kazanan Çorum Belediyespor 7 puana ulaşarak şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu.
Son maçlar öncesi 3 puanı bulunan Sungurlu Belediyespor ise Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip ile karşı karşıya geldi. Aynı salonda oynanan bu karşılaşmayı 25-9, 25-20 ve 25-17'lik setlerle 3-0 kazanan Sungurlu temsilcisi Gençlik Kupası'nı ikinci sırada tamamladı. Gençlikspor ise 5 puanla üçüncülüğü elde etti.
Karşılaşma sonunda düzenlenen törenle dereceye giren kulüplere kupa ve madalyaları takdim edildi.