Spor

Evde galibiyet hasreti

Cumartesi günü Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Ahlatcı Çorum FK, sahasındaki son galibiyetini geçen sezon play-off 1.turunda Kocaelispor’u 2-1 yenerek aldı. Kırmızı-siyahlı ekip 21 Nisan’da aldığı bu galibiyetin ardından oynadığı 5 iç saha maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı.

Abone Ol

Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nin 10’uncu hafta maçında, 26 Ekim Cumartesi günü Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Ahlatcı Çorum FK’nın iç saha karnesi iç açıcı değil. Kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon sahasında henüz galibiyet yüzü göremedi.

10 PUANIN

3’Ü İÇERİDE

Ligin geride kalan 9 haftalık periyodunda 2 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alan Ahlatcı Çorum FK 10 puan toplarken, attığı 9 gole karşılık kalesinde ise 10 gol gördü. Kırmızı-siyahlı ekip topladığı 10 puanın 7’sini deplasmanda alırken, sahasında çıktığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 yenilgi alarak 3 puan toplayabildi. Bu maçlarda 3 gol atabilen Çorum temsilcisi kalesinde 5 gole engel olamadı.

SON GALİBİYET

21 NİSAN’DA

Ahlatcı Çorum FK, sahasındaki son galibiyetini geçen sezon aldı. 21 Nisan’da, play-off 1.tur maçında Kocaelispor’u konuk eden Ahlatcı Çorum FK, 33.dakikada Thomas Verheydt ve 60.dakikada Atakan Akkaynak’ın attığı gollerle 2-1 kazanarak adını yarı finale yazdırırken, sonrasında çıktığı iç saha maçlarında galibiyet sevinci yaşayamadı.

5 MAÇTIR

KAZANAMIYOR

Kırmızı-siyahlı ekip, Kocaelispor galibiyetinden sonra 4’ü bu sezon olmak üzere sahasında 5 maç oynadı. Geçen sezon, play-off yarı final ilk maçında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Ahlatcı Çorum FK, bu sezon ise sırasıyla Fatih Karagümrük’le 2-2, Sakaryaspor’la 1-1 berabere kalırken, Kocaelispor’a 2-0 yenilip Iğdır FK maçında sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.