Asayiş

Emniyet, aranan 16 kişiyi yakaladı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 1 haftalık süre içerisinde, çeşitli suçlardan dolayı aranan 16 kişiyi yakalayarak adli makamlara teslim etti. Bu süreçte kayıp olarak aranan 6 kişi bulunarak ailelerine teslim edildi.

Abone Ol

İl merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik çalışma yapıldı.
Polis ekipleri 30 Eylül – 7 Ekim 2024 tarihleri arasında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 2 dolandırıcılık ve 1 hırsızlık suçları olmak üzere toplamda 16 şahsı yakaladı. Ayrıca 6 kadın 2 erkek olmak üzere haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 8 şahıstan 4 kadın 2 erkek şahıs bulunurken, iki kadının aranma çalışmalarına devam edildiği belirtildi. 
Emniyet’ten yapılan açıklamada: “Şehrimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat görevimizin başındayız” görüşüne yer verildi. 

Anne ve babasını bıçakla yaralayan çocuk gözaltına alındı Anne ve babasını bıçakla yaralayan çocuk gözaltına alındı