Spor

Camiler futbol turnuvasında çeyrek finalistlert belli oldu

Çorum Valiliği, İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen camilerarası futbol turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu.

Abone Ol

16 takımın mücadele ettiği küçükler kategorisinde önceki gün ön eleme maçları oynandı. İtfaiye Sahası'nda oynanan maçlarda, Kevser Cami, Hz.İbrahim Cami takımını 4-1, Diyanet Gençlik Merkezi 1 takımı, Düvenci Gençlik Merkezi  takımını 3-0, Hicret Cami, Ölçek Cami takımıı 8-1, İmam Hatip Tatbikat Cami, Emre Cami'ni 3-2, İlim Yayma Cemiyeti 1 takımı, Diyanet Gençlik Merkezi 2 takımını 4-1, Bedir Cami, Mimar Sinan Cami takımını 5-0,  Hz.Ebubekir Cami, Bilal-I Habeşi Cami takımını 8-0 ve Selimiye Cami, İlim Yayma Cemiyeti 2 takımını 3-0'la geçerek çeyrek finale yükselen takımlar oldular.
ÇEYREK FİNAL 
MAÇLARI BUGÜN
Bugün İtfaiye 1 No'lu Saha'da oynanacak olan çeyrek final maçlarında, saat 16.00'da Kevser Cami ile Diyanet Gençlik Merkezi 1 takımı, saat 17.00'de Hicret Cami ile İmam Hatip Tatbikat Cami karşılaşırken, 2 No'lu Saha'da oynanacak maçlarda ise saat 16.00'da İlim Yayma Cemiyeti 1 takımı ile Bedir Cami, saat 17.00'de Hz.Ebubekir Cami ile Selimiye Cami karşı karşıya gelecek.