Çorum'un Uğurludağ ilçesinde belediye araç filosuna kazandırılan 2 yeni araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfü Akça, Vali Vekili Adem Saçan, Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, Belediye Başkanı Remzi Torun, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, görevinin sorumluluğunun farkında olduğunu belirterek, devraldığını hizmet bayrağını daha ileri taşımak için çaba sarf ettiğini açıkladı.

Uğurludağ'ı bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Torun, herkese eşit mesafede olduklarının altını çizdi.

Yeni alınan araçların AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu'nun destekleriyle belediyeye kazandırıldığını belirten Torun, "Bugün hizmete açılan Orman İşletme Şefliği bünyesinde faaliyet gösterecek olan Toplu Koruma Merkezimizi de sayın vekilimizin girişimleriyle ilçemize kazandırdık. Ayrıca Toplu Konut İdaresi'yle ortak hayata geçirmeyi planladığımız toplu konut projesinde büyük destek verdi. 17 köy ve 54 ünitenin faydalanacağı Şendere göletinin bugünlere gelmesinde de milletvekilimiz büyük katkı sundu.Yeni araçların kazandırılmasında büyük emekler sarf etti" dedi.

Tımarlı projesinin 18 Mart'ta ihale edileceğini hatırlatan Başkan Torun, "Bu projenin gerçekleşmesiyle birlikte Uğurludağ sulu tarıma geçecek. Bu projeden sadece ilçemiz değil İskilip ve Bayat ilçeleri de faydalanacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizi her zaman destekleyen ve yanımızda olan milletvekilimiz Salim Uslu'ya teşekkür ederim" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesilerek yeni araçlar hizmete alındı.
Editör: TE Bilisim