Play-off final bileti hesapları yapan Ahlatcı Çorum FK, Boluspor’la 11 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı normal sezonun son hafta maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Serkan Özbalta nezaretinde, tesislerdeki Bülent Üstüner Sahası’nda yapılan antrenmana tüm futbolcuların katıldığı belirtilirken,  sakatlıktan yeni çıkan ve ilk olarak önceki gün test amaçlı olarak takımdan ayrı çalışan Zargo Toure ve Geraldo’nun bu kez kontrollü şekilde takımla birlikte çalıştıkları kaydedildi. İki futbolcunun da durumu bugün yapılacak idmandan sonra netlik kazanacak.

Isınma ile başlayan antrenmanın pas çalışmasıyla devam ettiği, teknik direktör Serkan Özbalta’nın son bölümde Boluspor maçının taktiğini içeren çalışma yaptırdığı kaydedildi.

Bolu’da kazanarak final için diğer rakiplerinin alacağı sonuçları beklemek isteyen Ahlatcı Çorum FK bugün saat 11.00’de yapacağı antrenmanla zorlu maçın Çorum’daki hazırlıklarını tamamlayacak. Kırmızı-siyahlı ekip 13.30’da Bolu’ya hareket edecek.

Editör: Haber Merkezi