Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu tarafından, Çorum Sungurlu İlçe Kaymakamı olarak atanan Söğüt Kaymakamı Mithan Gözen ve Kilis’e atanan Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Emin Alan’a veda yemeği düzenlendi. Söğüt'te açık havada düzenlenen yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, tayini çıkan kaymakam ve tabur komutanına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, “Çok güzel günler geçirdik. Söğüt için en iyisinin yapmak için hep birlikte mücadele verdik. Söğütlü hemşehrilerimize bu anlamda hizmet verebilmiş isek ne mutlu bizlere” dedi.

“TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE”

Eski Söğüt Kaymakamı Mithan Gözen ise, katılan konuklara ve kendisinin her zaman iyi davranan Söğüt halkına teşekkür ettiğini belirterek, “Beni içinize kabul ettiniz. Sizlerden biri oldum ben de. Bu bir veda değil. Tekrar görüşeceğiz. Hakkınızı helal edin” dedi.

“SÖĞÜT’TEN AYRILMAK ZOR”

Söğüt İlçe Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanı Mehmet Emin Alan, Söğütten ayrılmanın zor olduğunu ifade ederek, “Burada ailece çok güzel günler geçirdik. Buradan ayrılmaz zor ama ayrılıklar görevimizin bir parçası. Söğütte bulunmaktan, sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah tekrar görüşmek dileğiyle” dedi.
Konuşmanın ardında Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Kaymakam Gözen ve Tabur Komutanı Alan'a Söğüt hatırası birer plaket hediye etti.
(İHA)

Editör: TE Bilisim