Ziyarette Anadolu'nun çeşitli avantajları bulunduğuna dikkat çeken Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Bursalı işadamlarını Sungurlu'ya yatırıma davet etti.
Sungurlu Belediye Başkanı olarak Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizi (OSB) tanıtmak için Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye genelinde gelişmiş Organize sanayi bölgelerini gezerek ilçemize yatırımcıyı getirmek adına her türlü çalışmayı yapmaya kararlıyız diyen Başkan Şahiner, "Sungurlu Belediyesi olarak ilçemize gelen yatırımcının her yönüyle yanında olacağız. Onlar için her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi
Başkan Şahiner Bursa TSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ve yönetim kurulu üyelerini Anadolu da yatırımcı için yeni cazibe merkezi olan Sungurlu OSB'yi görmeye, ayrıca Hitit uygarlığın başkenti Hattuşa’ya davet etti.
Başkan Şahiner BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a Sungurlunun simgesi saat kulesi maketi, Belediye logolu bayrak ve Sungurlu leblebisi hediye etti.
Sıcak bir ortamda geçen toplantıda BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçeniz adına yapmış olduğun çalışmalar ve gayretlerinden dolayı kutlarım. Davetiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. İnşallah ilk fırsata gelmek nasip olur" diyerek Başkan Şahiner’e Bursa Spor forması hediye etti.
Editör: TE Bilisim