Sıcak havaya rağmen oynadıkları futbolun karşılığında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, kalan 3 maçta gerekli puanları alıp Play-Off’a kalmak istediklerini söyledi.
Batman Petrolspor maçının sıcak havada oynandığını kaydeden Yavuz İncedal, “Sahaya mutlak galibiyet için çıktık. Sıcak havaya rağmen, özellikle ilk yarıda iyi bir performans sergiledik. İlk yarıda, yakaladığımız 3-4 net gol pozisyonundan birini değerlendirebildik.
İkinci yarıda, hava sıcaklığının da etkisiyle ilk 15-20 dakikada iki takımın da temposu düştü. Hiç beklemediğimiz bir anda, penaltıdan beraberlik golünü yedik. Ama oyundan kopmadık. Galibiyet golü için oyunun kontrolünü tekrar ele aldık. Son dakikalarda baskımızı iyice artırdık. Ali ile direkten dönen bir topumuz vardı. Son anlarda galibiyet golünü bulup sahadan çok istediğimiz 3 puanla ayrıldık” şeklinde konuştu.
Play-Off yolunda çok önemli bir engeli kayıpsız aştıklarını da dile getiren Teknik Direktör Yavuz İncedal, ligin kalan 3 haftasındaki maçlara final gözüyle baktıklarını, bu maçlarda gerekli puanları toplayıp Play-Off’a kalmak istediklerini söyledi.
İncedal, açıklamasının son bölümünde ise, Batman’da misafirperver bir şekilde karşılandıklarını belirtip, Batman Petrolspor yönetimine ve kendilerini alkışlayan taraftarlara teşekkür etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim