Sezonun ikinci yarısında oynadıkları tüm maçların berabere bittiğini hatırlatan teknik patron İncedal, Manavgatspor deplasmanında galibiyet için oynadıklarını dile getirirken, “Manavgat maçı mücadeleci geçti. İki takım da kazanmak istedi. Yine iki takım da 1-2 pozisyon buldu. Bizim direkten dönen bir topumuz var. Eğer o top gol olsaydı maçın gidişatı farklı olabilirdi. Maalesef Manavgatspor maçında kaliteli bir futbol ortaya çıkmadı.
Büyük beklentiler içerisinde olduğumuz futbolcular, bu beklentilere cevap veremediler. Hem oyun, hem skor anlamında istediklerimizi gerçekleştiremediler. Önümüzdeki günlerde bunun çözümünü bulmaya çalışacağız.
Maalesef bir duraklama dönemine girdik. Ligin ikinci yarısında yenilgimiz yok ama galibiyetimiz de yok. Uzun lig maratonunda, sabırlı olmak gerekir. Kaosa sürükleyici ortamları yaratmamak ve bu ortamların oluşmasına izin vermemek lazım. Hep birlikte daha da güçlenerek el ele vermeliyiz.
Hep birlikte daha da güçlenerek el ele vermemiz lazım. Cumartesi günü oynayacağımız İstanbulspor maçıyla inşallah beraberlik serisine son vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim