Çorum Belediyespor yense de, yenilse de, berabere de kalsa her zaman ve her şartta tam destek vereceklerine dikkat çeken Hüseyin Nalcı, protesto eyleminin gayet doğal olduğunu ancak küfürlü protestoya karşı olduklarına vurgu yaparken, “Bizim bulunduğumuz tribünde küfür olmaz” ifadesini kullandı. Nalcı, açıklamasında, “Kızılcabölükspor maçından sonra kesinlikle tasvip etmediğimiz ve görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşandı. Şimşekler Taraftar Grubu’nun bu olaylarla hiçbir şekilde ilgisi yoktur. Bizler taraftarız. İşimiz de, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her şartta takımımıza destek vermektir. Bir beraberlikle nasıl ki her şey bitmiyorsa, bir galibiyetle de her şey kazanılmıyor. Uzun lig maratonunda takımımız tüm maçlarını kaybetse de, heyecanımızı koruyup her zaman destek olacağız.
Biz bu takıma inanıyoruz. Yönetici ağabeylerimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bu işin üstesinden gelecekler. Ekmek paralarının peşinde olan futbolcu kardeşlerimize hiç kimsenin saygısızlık etme hakkı yoktur. Protesto elbette olabilir. Ama küfürsüz olmalı. Her türlü küfre karşıyız. Bizim bulunduğumuz tribüne küfür giremez. Bizler, futbol ateşinin sevgi meşalesini Çorum’da yakmak istiyoruz.
Kösteğe değil, desteğe ihtiyacımız var. Bu saatten sonra, köstek olacakları statta görmek istemiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim