Kızlarda Karşıyaka Ortaokulu, erkeklerde ise Bahçelievler Salim Akaydın Ortaokulu şampiyon olarak gruplarda Çorum’u temsil etme hakkı kazandılar.
Kızların finalinde, Karşıyaka Ortaokulu ile Mecitözü Yakılı Bölge Okulu (YBO) şampiyonluk için karşılaştı. Karşıyaka Ortaokulu, baştan sona üstün oynadığı maçı 25-14, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-0 kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Mecitözü YBO ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.
Kızların üçüncülük maçında ise, Mimarsinan Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu’nu oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ardından 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu. 23 Nisan ise dördüncülüğü elde etti.
Erkeklerde ise, 3 okul tek devreli lig statüsüne göre mücadele ederken, ilk maçında Sungurlu Atatürk Ortaokulu’nu 3-0 yenen Bahçelievler Salim Akaydın Ortaokulu, ikinci ve son maçında ise Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nu aynı skorla mağlup ederek 6 puanla şampiyon oldu. Daha önce Sungurlu Atatürk Ortaokulu’nu 3-0 yenen Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 3 puanla ikinciliği elde derken, Sungurlu Atatürk Ortaokulu üçüncülük kupasının sahibi oldu.


(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim