Öncelikle, geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor’la oynadıkları maçı değerlendiren Hamit Işık, çok kritik bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerken, “Sezonun iyi futbollarından birini oynayarak kazandık. Arzulu ve istekli futbolumuz, kalan haftalar için umutlarımızı artırdı. Aldığımız bu galibiyetle Play-Off potasındaki yerimizi koruduk” dedi.
Kalan 3 maçta gerekli puanları alıp Play-Off’a kalacaklarına inandığını da dile getiren Hamit Işık, “Batman galibiyetiyle önemli bir engeli geçtik. Şimdi önümüzde çok kritik 3 maç var. Bu hafta Gaziosmanpaşa, haftaya da Darıca Gençlerbirliği’ni yenmemiz halinde son hafta Bursa’da formalite maçına çıkma şansımız var. Bu yüzden işi sıkı tutuyoruz. Gaziosmanpaşa ve Darıca maçlarını kazanıp Bursa Nilüfer’in alacağı sonuçları bekleyeceğiz. İş son haftaya kalırsa da yine sahada gerekeni yapacağımıza inanıyorum.
İyi bir takımız ve 2.lige yükselmek istiyoruz. 2. lige doğrudan yükselme şansımız olmasa da, Play-Off maçları sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu uğurda, Çorum halkının desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim