Pazar günü sahasında lider Tuzlaspor’la çok kritik bir maç oynayacak olan Çorum Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, dünkü antrenmanda, Teknik Direktör Yavuz İncedal futbolculara sert uyarılarda buldu.
Nazmi Avluca Sahası’nda saat 12.30’da başlayan antrenmana, sakatlıkları bulunan Eray, Sefa Akın, Osman Bodur ve yorgun olan kaleci Fatih katılmadı. Antrenman öncesinde futbolcularla sahada bir toplantı yapan Teknik Direktör Yavuz İncedal, tahta üzerinde Tuzlaspor maçının taktiğini anlatırken, futbolculara olan güvenini yineledi.
Toplantının ardından, ısınma ile başlayan antrenman, Tuzlaspor maçının provası niteliğinde çift kale ile devam etti. Yavuz İncedal’ın, çift kale maçını sık sık durdurup futbolculara sert uyarılarda bulunması dikkat çekti. İncedal, sezonun ikinci yarısında gol yollarında yaşadıkları sorunu kastederek, “Ben değil, biz olmalıyız. İşte bu yüzden gol atamıyoruz. Hep bir yere kümeleniyorsunuz, kimse top almıyor” ifadelerini kullanırken, Tuzlaspor karşısında sabırlı ve dengeli oynamaları gerektiğine dikkat çekti. İncedal, rakip takım atak hazırlığında iken prens yapmalarını ve çıkartmamalarını isterken, sabırlı ve dengeli oynamaları halinde istediklerini alacaklarına inandığını kaydetti.
Futbolcuların hırslı ve istekli göründüğü çift kale, Tuzlaspor maçı öncesinde umut verdi.
Çorum Belediye bugün yapacağı tek antrenmanla Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim