Kırmızı-Siyahlıların kadrosunda yer alan 4 golcüden en yakın zamanda gol atan isim Çağlar Yıldızer olurken, golcü futbolcu en son 93 gün önce fileleri havalandırdı. Golcülerden ikisi bu sezon henüz gol sevinci yaşayamazken, biri de en son 178 gün önce gol attı.
5 golle Çorum Belediyespor’un en golcü futbolcusu olan Çağlar Yıldızer, ligdeki son golünü 30 Kasım 2014’te, 2-0 kazanılan Batman Petrolspor maçında attı. Deneyimli golcü, aradan geçen 93 gün içerisinde fileleri havalandıramazken, aynı maçta Çorum Belediyespor’un ikinci golünü kaydeden Buğra da, bir daha gol sevinci yaşayamadı.

YENİLER DE ÇARE OLMADI
Belediyespor, sezonun ilk yarısında gol yollarında yaşanan sıkıntı üzerine, ara transfer döneminde kadrosuna Ankara Demirspor’dan Muhammed Fatih Kanat, Tuzlaspor’dan Recep Berk Elitez ve son olarak Pazarspor’da forma giyen Çorumlu golcü Samet Bayrak’ı kattı. Ancak, golcüler, takıma hiçbir katkı sağlayamadı.
Sezonun ikinci yarısına sahasında aldığı 1-1’lik Kızılcabölükspor beraberliği ile başlayan Çorum Belediye, sonraki hafta, Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ın ligden çekilmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayıldı. Kırmızı-Siyahlılar, son 4 haftada rakip fileleri havalandıramazken, 4 maç da 0-0 bitti.
Belediyespor’un büyük umutlarla transfer ettiği golcülerden Muhammed Fatih Kanat, Çorum Belediyespor’da fazla forma şansı bulamazken, ligde bu sezon golü bulunmuyor. Golcü oyuncu, bu sezon Ankara Demirspor forması altında, 10 Eylül’de Adliyespor’la oynadıkları Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında gol sevinci yaşayabildi.
Recep Berk Elitez ise, bu sezon ne ligde, ne de kupada gol atamadı. Fenerbahçe patentli golcü futbolcu, kariyerinde son golü, geçtiğimiz sezon Bugsaşspor forması altında, 9 Mart’ta Eyüpspor’a attı.
Çorum Belediyespor formasını henüz giyemeyen Samet Bayrak ise, kariyerindeki son golü, 28 Nisan 2013’te Çorumspor forması altında Gölcükspor’a attı.
Yine ara transfer döneminde kadroya dahil edilen hücum oyuncuları Emrah Akar ve Berat Ali Genç de gol yollarındaki soruna çare olamadılar.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim