Spor Toto 3.Lig’de, 2.lige yükselecek takımların belli olacağı Play Off finallerinin tarih ve yerlerini belirleyen Türkiye Futbol Federasyonu, 1. grupta Çorum Belediyespor’la İstanbulspor arasındaki finali Muğla’nın Fethiye ilçesine vermişti. Gerek Çorum Belediyespor cephesi, gerekse İstanbulspor cephesi, maçın hem sıcaklık hem de uzaklık açısından sorun olacağı düşünülen Fethiye’ye verilmesinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki göstermişti. Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, önceki gün miting için Çorum’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na konuyu aktardılar. Davutoğlu da, gerekeni yapacağını belirtmişti.
Bu gelişmelerden sonra, Türkiye Futbol Federasyonu, Çorum Belediyespor-İstanbulspor maçının Eskişehir’de oynanacağını duyurdu. Maçın Eskişehir’e alınması Çorum Belediyespor ve İstanbulspor cephesinde memnuniyetle karşılandı.
26 Mayıs Salı günü Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Çorum Belediyespor-İstanbulspor maçı saat 19.00’da başlayacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim