Çorum Belediyespor, haftalar önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Fahrettin Sayhan’la sözleşme imzaladı. Genç teknik adam Cumartesi günü düzenlenen bir törenle 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Çorum Belediyespor’un Turgut Özel İş Merkezi’ndeki kulüp müdürlüğünde düzenlenen imza törenine; Başkan Zeki Gül, yöneticilerden Mustafa Özbayram, Mustafa Altunkaya ve Genel Kaptan Hamit Işık katıldı.
Başkan Zeki Gül, birçok aday arasından referansı en güçlü aday olan Fahrettin Sayhan’la anlaştıklarını belirtirken, Sayhan’la hedefe ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.
1 yıllık sözleşme imzalayan Fahrettin Sayhan ise, Çorum Belediyespor’u, iyi bir kariyer için tercih ettiğini belirtirken, Çorum’da başarılı olacağına inandığını kaydetti.

FAHRETTİN SAYHAN KİMDİR?
1969 Kars doğumlu olan Fahrettin Sayhan, futbolculuk kariyerini 2004’te Kastamonuspor’da noktalarken, antrenörlük deneyimine 2006’de Karagümrükspor’da başladı. Sayhan, antrenörlük kariyerinde bugüne kadar Karagümrükspor, İstanbul Güngörenspor, Bandırmaspor, Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa, Tepecikspor, İFA, Manavgatspor, Balıkesirspor, Edirne Gençlikspor, İstanbul Güngörenspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u çalıştırdı.
Geçen sezona İstanbul Güngörenspor’da başlayan Sayhan, Kasım ayının ilk günlerinde görevinden ayrılırken, Anadolu Üsküdar 1908 Spor’un başına geçti. Fahrettin Sayhan nezaretinde geçen sezon 3.lig 3. Grupta mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908 Spor, 34 maçta topladığı 63 puanla şampiyon oldu ve 2.lige yükseldi.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim