Çorum Belediyespor İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, 26 Mayıs’ta İstanbulspor’la Fethiye’de oynayacakları Play Off final maçını kazanıp 2.lige yükseleceklerine inandıklarını kaydetti.
2.lige yükselmeyi hedef olarak belirlediklerini belirten Mustafa Özbayram, Play-Off finaline yükseldiklerini ve 2.lige sadece 1 adım kaldığını ifade ederken, “Play-Off’tan da olsa 2.lige yükseleceğiz. Sezon başında belirlediğimiz 2.lig hedefine çok yaklaştık. Önce Play-Off’a kaldık, ardından Darıca Gençlerbirliği gibi güçlü bir takımı eleyerek finale yükseldik. Şimdi önümüzde bir engel kaldı. O da İstanbulspor. İstanbulspor’la final maçını 26 Mayıs’ta Muğla’nın Fethiye ilçesinde oynayacağız. Şampiyonluk maçı olduğu için Çorum halkını Fethiye’ye davet ediyoruz. Taraftarımızın da desteği ile Çorum’a şampiyon olarak döneceğimize inancımız tam. Maça gitmek isteyen taraftarlarımız kulübümüze (333 00 00) başvurabilirler” şeklinde konuştu.
Özbayram, Belediyespor’un 26 Mayıs’taki final maçı için Fethiye’ye 22 Mayıs Cuma günü Ankara’dan uçakla gideceğini de sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim