Son 3 maçında gol bile atamayan ve üst üste dördüncü maçında da berabere kalan Çorum Belediye, kötü gidişe Manavgatspor karşısında “dur” demek için sahada. Kırmızı-Siyahlılar, tarihlerinde 3 kez karşılaştıkları ve hiç yenilmedikleri Manavgatspor’u bu gün de yenerek galibiyet özlemine son vermek ve ilk 5’teki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
Çorum Belediyespor’u hiç yenemeyen ve 3 maçta sadece 1 puan alabilen Manavgatspor’da da hedef galibiyet. Antalya temsilcisi, geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa galibiyetiyle ilk 5 için umutlanırken, bugün Çorum Belediye’yi de mağlup ederek umutlarını artırmak istiyor.
37 puanlı 4. sıradaki Çorum Belediye ile 31 puanlı 12. sıradaki Manavgatspor arasında bugün Evrenseki Stadı’nda oynanacak maçta Ankara bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner düdük çalacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta, Gürel Uzuner’in yardımcılıklarını ise, Ankara bölgesinden Mehmet Sinan Akgül ile Konya bölgesinden Hulusi Akırşan yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise yine Ankara’dan Efe Tanrıverdi yapacak.
Çorum Belediyespor’da sakatlığı süren İmam dışında eksik bulunmazken, iki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maç 0-0 bitmişti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim