KUDRET KANOĞLU KİMDİR?
1993 Almanya-Bottrop doğumlu olan Kudret Kanoğlu’nun Türkiye macerası, geçen sezon PTT 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor’un denemelerine katılmasıyla başladı. Manisaspor’la deneme antrenmanlarına çıkan 11 gurbetçi futbolcu arasında sol ayağını etkili kullanması ve dar alandaki başarılı oyunuyla dikkat çeken Kudret Kanoğlu, hazırlık kampında da başarılı bir performans sergileyip teknik heyetin gözüne girince, “Süper Solak” olarak Almanya’nın amatör lig takımlarından Oberhausen’den transfer edildi.
Manisaspor’un bir türlü istediği sonuçları alamaması üzerine fazla forma şansı bulamayan gurbetçi futbolcu, ligde 4, Türkiye Kupası’nda 2, U21 takımında da 4 maçta oynayabildi. Kudret, Manisaspor’da oynadığı 10 resmi maçta 1 gol (Bucaspor’a) attı.

KAYSERİ ŞEKER’E KİRALANDI
Manisaspor’da aradığını bulamayan genç futbolcu, devre arasında Spor Toto 3.Lig takımlarından Kayseri Şekerspor’a kiralandı. Kudret, Kayseri temsilcisinin sezonun ikinci yarısında oynadığı 17 maçta da forma giyerken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

YEDİNCİ TRANSFER
Çorum Belediye, geçtiğimiz hafta Derince Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Eşref Koçak, Sivas Dört Eylül Belediyespor’dan stoper Uğur Bulut ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Hakan Yağmur Kaya ile 1+1’er yıllık sözleşme imzalarken, önceki gün de Tarsus İdmanyurdu’ndan Çorumlu sol bek Serkan Güney ile 1 yıllık, bonservisi İstanbul Başakşehirspor’da olan ve geçtiğimiz sezon İstanbul Güngörenspor’da oynayan sol bek Eşref Korkmazoğlu ile kiralık, Eyüpspor’dan forvet oyuncusu Gökhan Kılınç ile de 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.
(Hüseyin AŞKIN)




Editör: TE Bilisim