Çorum Belediyespor Yönetimi, CHP’den sonra dün de AK Parti ve MHP il yönetimlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, il başkanlarına Belediyespor forması hediye edildi.
Zeki Gül başkanlığındaki Çorum Belediyespor yönetimi ilk olarak saat 14.00’te Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Çorum Belediyespor yönetimini, il başkanı Rumi Bekiroğlu karşıladı. Kısa bir konuşma yapan Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, kulüp olarak tüm siyasi partilere aynı mesafede olduklarına dikkat çekerken, geçtiğimiz hafta Çatalcaspor’la oynadıkları maçta şahit oldukları bir durumu örnek olarak verdi. Gül, Çatalca Belediye Başkanı’nın Ak Partili, kulüp başkanının CHP’li, yönetimin ise karma olduğuna dikkat çekerken, aynı birlikteliğin Çorum’da da sağlanması için çaba sarf ettiklerini söyledi.



CHP’YE SİTEM
Birlikteliğin sağlanamaması halinde sonlarının amatör küme olduğunun altını çizen Başkan Zeki Gül, CHP’ye sitemde bulundu. Gül, geçtiğimiz hafta CHP’yi ziyaret ettiklerini hatırlatırken, “bizi destekler anlamda açıklamalar yapıldı. Ancak sonrasında ise yine işler tersine döndü. Her yerde birlikte hareket edilirken birileri bunu engellemeye çalışırsa biz de bu birilerini vatandaşımıza taraftarımıza şikâyet ederiz. Bu bizim en doğal hakkımız” şeklinde konuştu.
Gül, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Rumi Bekiroğlu ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.
Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, mümkün olduğunca Belediyespor’un maçlarına gelmeye çalıştığını söyledi. Belediyespor’un yerinin daha üst ligler olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Spor insanları birleştiren bir yapı. Çorum Belediyespor’da Çorum’da bu misyonu üstleniyor. Sahip çıkılması ve üst liglere çıkabilmesi için destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Sizleri de yapmış olduğunuz bu özverili çalışmadan dolayı kutluyorum. Bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu zor işleri götürmeye çalışan yöneticileri tebrik etmek lazım. Ortak paydamız Çorum’un takımı olması. Gelirlerin kıt olduğunu farkındayım. Bunun tüm siyasi partilerin farkında olması gerekiyor
Belediyespor yönetimi, saat 15.00’te de MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Belediyespor yönetimini İl Başkanı Bekir Çetin karşıladı. Başkan Zeki Gül, AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmanın bir benzerini de burada yaparken, geçtiğimiz günlerde il başkanlığına seçilen Bekir Çetin ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin yaptığı konuşmada, “Gençlerin spora teşvik edilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması adına spora yönlendirilmesinde en büyük pay burada Çorum Belediyespor’a düşüyor. Belediyespor’un daha ileri taşınabilmesi için takıma mutlaka sahip çıkılması gerekiyor. Biz, her zaman Belediyespor’un yanında ve destekçisiyiz” dedi.
Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve MHP İl Başkanı Bekir Çetin’e forma ve kaşkol hediye etti.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim