Çorum Belediye ile Şekerspor A.Ş., 5 Nisan Pazar günü tarihlerinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan iki maçı da Çorum Belediye kazandı.
Çorum Belediye ile Şekerspor A.Ş., tarihlerinde ilk kez bu sezon Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçında karşılaştı. 10 Eylül 2014’te Polatlı İlçe Stadı’nda oynanan maçta normal süre 1-1 biterken, uzatmalara giden karşılaşmayı Çorum Belediye 3-1 kazanmış ve bir üst tura yükselmişti. O maçta, Çorum Belediyespor’un gollerini 11 ve 109.dakikalarda Ali Kireş, 95.dakikada da Çağlar Yıldızer attı. Şekerspor’un tek golünü ise Belediyespor kaptanı Nedim Köseoğlu 34.dakikada kendi kalesine attı.
Çorum Belediye ile Şekerspor A.Ş., ligde ise 16 Kasım 2014’te Çorum’da karşılaştılar. İki takım arasındaki ilk lig maçını Çorum Belediye 2-0 kazanırken, goller 60.dakikada Burak Seres, 88. dakikada da Çağlar Yıldızer’den geldi.
Sezonun ilk yarısında kötü giden Çorum Belediye, deplasmanda Tuzlaspor’a 5-1 yenildikten sonra, evinde Şekerspor’u 2-0’la geçerek galibiyet serisi başlatmış ve ilk yarıyı 30 puanla 4. sırada tamamlamıştı. Çorum Belediye, yine farklı Tuzlaspor yenilgisinden sonra karşılaşacağı Şekerspor’u mağlup edip galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim