Çorum Belediye, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Antalya temsilcisi Manavgatspor’a büyük üstünlük sağlamış durumda. Kırmızı-Siyahlılar, Manavgatspor’la bugüne kadar oynadıkları 3 maçta hiç yenilmezken, 7 puan aldılar.
Spor Toto 3.Lig’deki üçüncü sezonunu geçiren Çorum Belediyespor, geçen sezon da Manavgatspor’la birlikte aynı grupta mücadele etti. İki takım, tarihlerinde ilk olarak geçen sezonun 14. haftasında karşılaştı. 24 Kasım 2013’te Manavgat’ta oynanan maçı Çorum Belediye, Murathan (2), Okan ve Emir’in golleriyle 4-1 kazanırken, Antalya temsilcisinin tek golünü Mehmet Alaeddinoğlu kaydetti.
Belediyespor ile Manavgatspor, sezonun ikinci yarısında ise Çorum’da karşılaştı. 13 Nisan’a denk gelen 31. hafta maçında gülen taraf 3-2’lik skorla ine Çorum Belediyespor oldu. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Çorum Belediyespor’un gollerini Emir (2) ve Oğuzhan atarken, Manavgatspor’un golleri Ömer ve Turgut’tan geldi.
Bu sezon da ayı grupta yer alan Çorum Belediyespor ile Manavgatspor arasında sezonu ilk yarısında, 12 Ekim’de oynanan 6. hafta maçı başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.
Çorum Belediye, tarihinde hiç yenilmediği Manavgatspor’u Cumartesi günü deplasmanda mağlup ederek son 4 haftadır alamadığı galibiyeti elde etmek istiyor.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim