Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü Havza'da yapılan at yarışlarına katıldı.
Yarışlarda Salih Osman Fındık'ın Dalgıç isimli Arap atı yarışları birinci olarak tamamladı ve kulübe ilk kupasını kazandırdı. Yarışların sonunda Dalgıç isimli Arap atının sahibi Salih Osman Fındık, "Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü adına koşan atımızın almış olduğu birincilik kupası kulübümüzün ilk kupasıdır. Kupamızı kulübümüze üyelerimize ve Osmancık halkına armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Osmancık Binicilik İhtisas Spor Kulübü başkanı Metin Solaker yaptığı açıklamada, "Havza'da yapılan yarışlara kulüp olarak ilk defa katıldık. İlk defa katılmış olduğumuz yarışlarda yönetim kurulu üyemiz Salih Osman Fındık'ın Dalgıç isimli Arap atı yarışı birinci olarak tamamladı. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederim. Burada aldığımız kupa ile bundan sonra katılacağımız yarışların favorisi olarak kazanmak için çalışacağız. Kulüp olarak yönetim kurulu adına Salih Osman Fındık kardeşimizi tebrik ediyorum" dedi.
Aynı yarışlara katılan Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneğinden yönetim kurulu üyesi Ali Arslan'ın Eren Hilal isimli Arap atı da yarışları ikinci olurken, Ömer Faruk İlhan'a ait İngiliz Atı katagorisinde birinci oldu. Rahvan Büyük Orta katagorisinde Mustafa Kuruçay'a ait at birinci oldu.

Editör: TE Bilisim