Osmancık Ziraat Odası Başkanı Mustafa Çalışkan başkan adayı olduğunu açıkladı.
Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve başkan adayı Mustafa Çalışkan genel kurulun yapılmasına sayılı günler kala ziyaretlerini sıklaştırdı.
Çiftçilere ve delegelere seslenerek “Osmancık çiftçisine hizmet etmek bir şereftir. Biz, siz çiftçilerimizle var olduk, sizlerle var olacağız. Gelin odamızı hep beraber yönetmeye devam edelim” diye konuşan Çalışkan, trafik kazasında vefat eden Zerat Zeytinli’nin emaneti olarak görevi devraldığını ve 25 ay başkanlık yaptığını hatırlattı.
Yorucu ancak keyif verici şekilde şevkle üstlendiği görevi yerine getirdiğini ve yeniden aday olacağını belirten Çalışkan, “Bu günden sonra ise inşallah sizlerin desteği ile seçilirsem dün olduğu gibi yarın da bize, ortak kaygılarımıza, ortak sevdamıza, ortak geleceğimize birlikte sahip çıkacağız. Sizlerin Osmancık’a sahip çıkacağını biliyorum ve desteğinizi bekliyorum. Bunu başarabilecek gücümüzün, yüreğimizin var olduğundan kuşkum yok. Güzel insanlarımızın, çiftçilerimizin kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle kaderimize sahip çıkma zamanı. Osmancık çiftçisine hizmet etmek bir şereftir. Biz, siz çiftçilerimizle var olduk, sizlerle var olacağız.” dedi.
Çiftçilerin sorun ve dertlerini iyi bildiğini, 1 Şubat’ta yapılacak seçimli genel kurulda gerçek kazananın çiftçi olması dileğinde bulunduğunu ve yeniden seçilmesi halinde kamu ve özel kurumlarla işbirliği sağlamaya devam edeceklerini bildiren Çalışkan, Osmancık’ta sulu tarıma geçildiğinde tarım tekniği ile ilgili konularda çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim