AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Orhan Bozkurt’un ev sahipliğinde Ortaköy Karahacipliler Derneğinde bir etkinlik düzenlendi. Programa AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yaşar Uğurlu ve partililer katıldı.
AK Parti’nin hizmetlerini saymakla bitiremeyeceklerini dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Bizim eksikliğimiz yaptığımız hizmetleri halkımıza anlatmamak. Biz icraatlarımızı anlatmadığımız için muhalefet partileri ortada laf ebeliği yapıyorlar. Bundan sonra bunu yapmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları her alanda her yerde anlatacağız. Biz muhalefet gibi laf ebeliği değil icraat yapıyoruz. Onlar murat 124 gibi 50 kilometre hızla gidiyor. Yaptığımız hizmetlerden örnek verecek olursak hızlı tren, karayollarında, sağlıkta, eğitimde, savunma sanayisinde, ekonomide, köprüler, Marmaray ve sayamadığımız her alanda birçok hizmeti sizlerin destekleri ile gerçekleştirdik. Amacımız milletimize hizmet daha müreffeh yaşam, huzur içinde Yeni Türkiye ve bunun için var gücümüzle çalışıp aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.
Bekiroğlu, gücünü halktan alan ve aldığı güçle milletini her alanda savunan, baskılara yılmadan dik duran bir parti olduklarını dile getirdi.
Paralel yapı ve diğer muhalefet partilerinin birlikte hareket ettiğini hatırlatan Bekiroğlu, “Bunların amacı sadece ve sadece bağcıyı dövmek, tek dertleri AK Parti’yi yani sizleri hiçe saymak milleti hiçe saymak. Biz muhalefetle değil kendi içerimizde yaptığımız projelerimizle yarışıyoruz. İnşallah Anayasa değişikliği için milletimizin desteğiyle gereken vekil sayısını alıp 7 Haziran günü paralel yapıya, iç ve dış odaklara boyun eğmeden millet sevdalısı olarak yeniden yürümeye devam edeceğiz” dedi.


Editör: TE Bilisim