Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Çorum'u temsil eden güreşçileri bir şampiyonluk, bir ikincilik madalyası kazandı.
Çorum Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri Ömer Vargeloğlu ve Utku İlbars, 57 kiloda mindere çıktılar. Elemelerdeki rakiplerini yenen Vargeloğlu ve İlbars, Türkiye şampiyonluğu müsabakasında karşı karşıya geldiler.
AVRUPA'DA
TÜRKİYE'Yİ
TEMSİL
EDECEK
Antrenör Çelebi Bayır'ın öğrencileri arasında oldukça çekişmeli geçen müsabakayı kazanan Ömer Vargeloğlu Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken, Utku İlbars ise ikinciliği elde etti. 
Şampiyon olan Ömer Vergeloğlu, 15-17 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
SAKARYA
HENDEK
BİRİNCİ
Bu kiloda, Sakarya Hendek Hendek Olimpiyat'tan Furkan Öden ve şampiyonaya İstanbul'dan ferdi olarak katılan Gökdeniz Alperoğlu ise üçüncülüğü paylaştılar.
Takımlar genel klasmanında, Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli Gençlikspor ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.
Ilbars Vargeloğlu

VALİ DAĞLI'DAN KUTLAMA

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sivas'ta düzenlenen U15 
"18-20 Nisan tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında birinci olan Ömer Vargeloğlu ve ikinciliği elde eden Utku İlbars için kutlama mesajı yayınladı. 
Dağlı, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sivas'ta düzenlenen U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında 57 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanan Ömer Vargeloğlu'nu ve Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Utku İlbars'ı tebrik ediyorum.
15-17 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Ömer Vargeloğlu'na başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

Editör: RIFAT KARA