Kargı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, ‘21-26 Mart Orman Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde fidan dikme etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, Hakime Şeyda Kibar Yıldırım, savcılar Alptekin Yıldırım ve Engin Kapsal, İlçe Emniyet Amir V. Komiser Bünyamin Dede, Müftü Bayram Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mücahit Açıkbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, dünyada 21-26 Mart tarihlerinde Orman Haftası’nın kutlandığını belirterek, Türkiye’de de bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.
Demirci, “Toplumun, öğrencilerin ve halkın bu konuya olan ilgisini arttırmak ve orman teşkilatının tanıtılması maksadıyla hafta süresince okullarda sunumlar, tiyatro gösterileri, fidan dağıtımı ve fidan dikme etkinliklerinden oluşan bir dizi hazırlıklar yaptık. Bugünde burada öğrencilerimizle bin 500 fidanın dikimini gerçekleştireceğiz’’ dedi.
Fidan dikiminin ardından Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi.



Editör: TE Bilisim