31 Mart seçimleri öncesi bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren İYİ Partililer, diğer taraftan da ilçe ve köy ziyaretlerini aksatmıyor. İl Başkanı Erkan Yıldız ve Seçim Komite Başkanı Orhan Polat’ın önderliğinde seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partililer, 31 Mart’ta çalışmaların meyvesini almak istiyor.
İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, esnaf ziyaretlerine iftardan sonra da devam ederken, İl Genel Meclisi Üyesi adayları köylerde, belediye meclis üyesi adayları da kent merkezinde dört bir koldan saha çalışmasını sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcılarını ve milletvekillerini ardı ardına Çorum’da ağırlayan İYİ Partililer, 29 Mart Cuma günü Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener için de hazırlıkları sürdürüyor.

B0E75E30 Ed48 4425 92A4 38Be63Bc0035
ERTEKİN BOŞ DURMUYOR
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, beraberinde parti yetkilisi Necati Burak Peker ve Belediye Meclis Üyesi adayı Hakan Kaynar ile birlikte iftar sonrası Yazı Çarşı’da bulunan kahvehaneleri ziyaret etti.
MECLİS ADAYLARI 
GENÇLERLE BULUŞTU
Belediye Meclis Üyesi adayları Süleyman Arda Afat, Menekşe Fakı ve Hülya Erikli de cafe, restauarant ve çay bahçelerini ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.
İYİ Partililer, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde halkın desteğini talep ederek, “hep birlikte Çorum’u İYİ’leştirelim” dediler.

D2075E9F 42Dc 4046 8Ad9 689Cb5602967

Editör: HABER MERKEZİ