26’ncı Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdarlık ve SMMMO tarafından düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Defterdar Ali Sormaz, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, daire müdürleri, Defterdarlık ve Vergi Dairesi personeli ile mali müşavirler katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından 2013 yılına ilişkin olarak en fazla Kurumlar Vergisi beyan edip ödeyen mükelleflerden birinci sırada yer alan Çorum Elektrik ve Doğalgaz Tic. AŞ. adına Ahmet Ahlatcı’ya plaketini Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, üçüncü sırada yer alan Kavsan Ayakkabı adına Süreyya Kavlu’ya ise plaketini Defterdar Ali Sormaz verdi. İkinci sıradaki mükellefe ise isminin açıklanmasını istemediği için plaketi işlerinde verilecek.
2013 yılında gelir vergisinde birinci olan Erol Şamlı’nın adına plaketini oğlu Fahri Şamlı Belediye Başkan Yarımcısı Ahmet Yabacıoğlu’ndan aldı.

40 YILLIK MÜKELLEFLERE ONUR BELGESİ
Ödül töreninde 40 yılı aşkın bir süredir vergi mükellefi olan ve bu süre içerisinde vergiye gönüllü uyum konusunda sadakat ve hassasiyet gösteren mükellefler de unutulmadı.
Çorum Vergi Dairesi mükelleflerinden 45 yıldır giyim ve aksesuar faaliyetinde bulunan Hasan Gülbahçe, Osmancık Mal Müdürlüğü mükelleflerinden 43 yıldır terzicilik yapan Mustafa Coştu ve Sungurlu Vergi Daire Müdürlüğü mükelleflerinden 53 yıldır hırdavat ve inşaat malzemeleri satan Ferit Erdil’e ise onur belgesi verildi.

Kurumlar Vergisi’nde 1’nci olan Ahmet Ahlatcı’ya plaketini Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen verdi.

2013 yılında Gelir Vergisi’nde birinci olan Erol Şamlı’nın adına plaketini oğlu Fahri Şamlı, Belediye Başkan Yarımcısı Ahmet Yabacıoğlu’ndan aldı. 

Kurumlar Vergisi’nde 3. olan Kavsan Ayakkabı adına Süreyya Kavlu’ya plaketini Defterdar Ali Sormaz verdi

Ödül töreninde 40 yılı aşkın bir süredir vergi mükellefi olan ve bu süre içerisinde vergiye gönüllü uyum konusunda sadakat ve hassasiyet gösteren mükellefler de unutulmadı.

(ÇORUM HABER)

Editör: TE Bilisim