Milletvekili aday adaylığı için başvuruları 12-18 Mart tarihlerinde kabul edecek olan MHP’de Çorum’daki aday adayları da meydana inmeye başlıyor.
MHP’de ilk adaylığını açıklayacak isim ise Çorum eski Milletvekili Vahit Kayrıcı olacak. 21. Dönem MHP Çorum Milletvekili , MHP Genel Merkez eski Disiplin Kurulu Başkanı olan Kayrıcı aday adaylığını 6 Mart Cuma günü saat 16.30’da MHP Sungurlu İlçe Başkanlığı’nda açıklayacak. Vahit Kayrıcı ayrıca 8 Mart günü saat 14.00’de de Anitta Otel’de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyecek.
Türk Büro-Sen eski Şube Başkanı Sami Çam da MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayacak. Çam, Çam, 8 Mart Pazar günü saat 15.00’de Saat Kulesi’nde partililerle biraraya gelerek partiye binasına kadar yürüyecek. Parti binasında aday adaylığını açıklayacak olan Sami Çam, tüm Çorumluları açıklamasına davet etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal’ın eski eşi Sungurlulu hemşehrimiz Döndü Akkaşoğlu da MHP’den Çorum Milletvekili aday adayı oluyor. Akkaşoğlu, 7 Mart Cumartesi günü saat 12.00’da Sungurlu İlçe Başkanlığı’nda, aynı gün saat 16.00’da ise MHP Çorum İl Başkanlığı’nda basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayacak.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim