Başkanlık Divanı’nda Genel Sekreter Yardımcıları Bozyel ile Dumanlı’nın yerine Konya Milletvekili Kalaycı ile Genel Başkan Danışmanı hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu seçildi.
MHP’nin 11. Büyük Kurultay’ında oluşan 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) Başkanlık Divanı için seçim yapıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli yönetiminde toplanan MYK’da genel başkan yardımcıları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcılarından oluşan 15 kişilik Başkanlık Divanı için seçim gerçekleştirildi.
Seçim için MYK’nın yapıldığı salona 3 sandık kuruldu. MYK üyelerinin Başkanlık Divanı seçiminde 15 kişinin ismini yazdığı belirtildi. Bahçeli’nin başkanlığı döneminde Başkanlık Divanı da ilk kez MYK üyelerinin tercihi ile belirlendi.
MYK’da yapılan seçim sonucuna göre Başkanlık Divanı’nda sadece iki isim değişti. Buna göre Genel Sekreter Yardımcıları Abbas Bozyel ile Recep Dumanlı’nın yerine Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile Genel Başkan Danışmanı hemşehrimiz emekli albay Mustafa Hidayet Vahapoğlu seçildi. Tüm genel başkan yardımcıları ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman ise Divan’daki yerini korudu.
(Ajanslar)
Editör: TE Bilisim