TÜMSİAD Yöneticileri İhsan Uğur, Atalay Özüyağlı ve Hüseyin Gazi Karakuş, Oto Tamirciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Necmettin Uzun’a AB projeleri ile ilgili bilgi verdi.
Ziyarette Avrupa Birliği’nin (AB)’nin sivil toplum kuruluşlarına yönelik 3.8 milyon Avro hibe proje desteği çıkardığını ifade eden TÜMSİAD Yöneticisi Atalay Özüyağlı, bu destek kapsamında her bir proje başına 150 ila 250 bin Avro hibe verileceğini, bu hibenin Çorum’a kazandırılması için sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Mesleki yeterliliği mevcut odalar içerisinde bulunan Oto Tamirciler Esnaf Odası ile ortak proje hazırlamak istediklerini kaydeden Özüyağlı, oda üyelerinin mesleklerinde çağa ayak uydurmaları için hazırlanacak proje ile Çorum sanayisinin daha eğitimli işgücüne sahip olacağını dile getirdi.
Oda Başkanı Necmettin Uzun ise, AB hibeleri için TÜMSİAD ile her zaman işbirliğine açık olduklarını ifade ederek, TÜMSİAD’a sivil toplum kuruluşları içerisinde kendi odalarına öncelik vermelerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.
Ziyarette Oda Yönetim Kurulu üyeleri Murat İlter ve Adem Kabadayı da hazır bulundu.
(ÇORUMHABER)
Editör: TE Bilisim