Sabah kahvaltısının yanı sıra Çorumlulara zengin bir menü sunan Hamur Keyfi, uygun fiyatları ile de müşterilerini şaşırtıyor.
Nermin Öztekin ile Ayşe Bostancı’nın işletme sahipliğini yaptığı Hamur Keyfi’nde; hingal, su böreği, baklava, kuru mantı, Kayseri Mantısı, Çorum Mantısı, çiğ börek, zeytinyağlı yaprak sarma, kıymalı yaprak sarma, köy yufkası, köfte, kuru pasta çeşitleri, muska böreği, gözleme, katmer, erişte, çorbalık hamur aşı ve içli köfte özenle hazırlanıyor.
Temiz ve hijyenik koşullarda hazırlanan yiyecekleri, ev ve işyerlerine de servis yaptıklarını belirten işletme sahibi Nermin Öztekin, en önemli ilkelerinin “Sağlık” sloganlarının ise “Şımartan lezzetler” olduğunu söylüyor.
Haftanın 7 günü 08.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade eden işletme sahibi Ayşe Bostancı ise, ev sıcaklığındaki işletmelerinde müşterilerinin gönül rahatlığı ile yemek yiyebileceğini belirtiyor.
Düğün, toplantı ve özel günler için baklava ve börek siparişi de aldıklarını hatırlatan Nermin Öztekin, (0364) 224 45 97 numaralı telefondan sipariş aldıklarını belirterek, lezzetlerinden tatmak isteyen tüm Çorum halkını Hamur Keyfi’ne davet ediyor.



(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim