Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, yetkili sendika belirleme sürecinin tamamlanmasının ardından bir basın açıklaması yaptı.
Selim Aydın, Türk Eğitim-Sen’in 2321 olan üye sayısını göreve geldikten sonra 2500’e çıkardıklarını belirterek, “Geride bıraktığımız yetki sürecinde şartların ne kadar zor olduğuna hep birlikte şahit olduk. Bütün baskı ve zorlamalara rağmen bu süreç içerisinde sendikamıza 586 yeni üye kaydı yapılmıştır. Geçtiğimiz dönem Merkez ilçede 1100 olan üye sayımızı 1232’ye yükselterek ciddi bir başarı sağlanmıştır.” dedi.
Türk Eğitim-Sen’in istikrarlı büyümesini devam ettirdiğini vurgulayan Şube Başkanı Aydın açıklamasında, “Biz devletin her türlü imkânının yandaşlara sunulduğu, kanunların tanınmadığı, üyeler üzerinde olumsuzlukların oluşturulduğu bir dönemde bu üye sayısına ulaştık. Bunca baskı ve iktidara endeksli riyakâr sendikal anlayışa karşı bizi açık ara farkla ilimiz merkezinde yetkili sendika yapan değerli eğitim çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Bu başarı hepimizindir. Bu dönem de eğitim çalışanları, masa başında siyasal iktidarlara payanda olan, masada memuru satan yandaş sarı sendikaya gerekli cevabı vermiştir.” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim