Edinilen bilgiye göre Şehriban Uysal’ın eşi, Erhan, Birsen ve Bircan Uysal’ın babaları, CHP eski İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Uysal’ın ağabeyi Sadık Uysal (74) Bursa’da önceki gün hayatını kaybetti. Uysal’ın cenazesi akşam saatlerinde Çorum’a getirilirken, dün hastaneden alınan cenaze önce Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’ne getirildi.
Burada Sadık Uysal için helallik istendi. Cenazeye CHP Çorum eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, İl Başkanı Gürsel Yıldırım, CHP milletvekili adayları Muharrem Bozdoğan, Dinçer Solmaz, CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız, KESK'e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) Şube Başkanı Nevzat Veldet, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Odabaş, Volkan Sınayuç, CHP, İl, İlçe, Merkez İlçe Yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sadık Uysal’ın cenazesi helallik alınmasından sonra Ortaköy İlçesi’ne bağlı Cevizli Köyü’ne götürüldü. Burada da helallik alınıp cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verildi.
ÇORUM HABER, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.



(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim