Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım her yıl olduğu gibi bu yıl da Mart ayının ilk haftası kutlanan Muhasebe Haftası kapsamında ilimizde bir dizi etkinlik düzenleneceğini bildirdi.
Oda Başkanı Yıldırım hafta kapsamında ilk etkinliğin bugün saat 09.30’da Atatürk Anıtı’nda başlayacağını söyledi. Meslek mensuplarının burada Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulunacağını ve İstiklal Marşı’nın okuyacağını kaydeden Muzaffer Yıldırım, etkinliklerin saat 10.30’da Vali Ahmet Kara, 11.00’de Defterdar Ali Sormaz, 11.30’da Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı ziyaretle devam edeceğini söyledi.
Ayrıca yine bugün öğleden sonra ise Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, SGK İl Müdürü Duran Cesur, İŞKUR İl Müdürü Zafer Eyvaz, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’ı bir heyetle ziyaret edeceklerini kaydeden Yıldırım, yarın ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Eczacı Odası Başkanı… ziyaret edeceklerini vurguladı.
Muhasebe Haftası kutlaması etkinlikleri uyarınca 6 Mart günü saat 18.30’da Anitta Otel’de bir program yapılacak. Mesleğinde 25 yılı dolduran oda üyelerine plaket, vergi rekortmenlerine ödül, yeni oda üyelerine ruhsat verilmesi ve müzik dinletisinin yer alacağı program gala yemeği ile sona erecek.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim