Sevgi Evleri’nde bulunan öğrencilerin hazırladığı sömestr tatili programına katılan Mesude Kara, öğrencilere sevgi ve şefkat elini uzatarak, karne alan miniklerin sevincine de ortak oldu.
Öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından işaret dili gösterisi sunan öğrenciler, koro halinde şarkılar söyleyip halk oyunları, skeç ve judo gösterisinde bulundu.
Programın ardından öğrencilerle birlikte pasta kesen Mesude Kara, Hazal Demet Yurdagül ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, öğrencilere de karne hediyesi dağıttı.
Minik yavruları kucağına alarak yakından ilgilenen Kara, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında çeşitli tavsiyelerde bulundu. Karne notu başarılı olan öğrencileri tebrik eden, zayıf olanları da üzülmemeleri konusunda teselli eden Mesude Kara, ikinci dönemde öğrencilerin daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Tüm gününü sevgi evlerine ayıran Mesude Kara ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, çocukların konakladığı evleri de tek tek gezerek Kurum Müdürü Zeliha Uzun ve çocukların bakıcı anneleriyle de görüştü.
Sevgi evlerinde geçirdiği zamandan dolayı büyük bir keyif aldığını belirten Kara, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ve Kurum Müdürü Zeliha Uzun’a da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim