AK Parti’nin milletin kalbinde kurulan bir parti olduğunu kaydeden Külcü, “AK Parti milletin kalbinde kurulan ve gittikçe şahlanan bir partidir. Biz bu milletin yolundan asla ayrılmayacağız” diye konuştu.
AK Parti’nin 12 yıldır milletle birlikte yürüdüğünü kaydeden Külcü, “AK Parti milletin partisi oldu. Recep Tayyip Erdoğan ise Türkiye’nin lideri oldu” dedi.
Hayal dahi edilemeyecek işlere imza attıklarını ifade eden Külcü, “14 yıl önce bu işleri yağacağız deseydik kimse bize inanmazdı. Ama gelinen bu noktada hayal dahi edilemeyen işlere imza attık. Bu işleri particilikle değil, davamıza olarak gördüğümüz için başardık” diye konuştu.
Konuşmasında Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’dan, Merzifon havalimanında Çorum’un da isminin geçmesi talebinde bulunan Külcü, “Havalimanımıza ulaşmak isteyen hemşehrilerimiz yada turistler internete Çorum’un adını yazınca havalimanını göremiyor. Bu yüzden Çorum’un da isminin havalimanın da olmasını talep ediyoruz” dedi.
Ayrıca Merzifon Havalimanı’ndan İstanbul’a kalkış ve iniş saatlerinin de değiştirilmesini talep eden Külcü, “Yeni düzenlenen uçak saatleri iş dünyamız ve bizim için uygun bir saat değildir” diye konuştu.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim