4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik minikler ve 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik yıldızlar kategorisi şeklinde düzenlenen yarışmaya çok sayıda öğrenci katıldı.
Yarışma için çok sayıda kitap arasından belirlenen Sara Gürbüz Özeren’in yazdığı “Vatanın Kilidi Çanakkale” isimli kitabı okuyan öğrencilere, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen sınavda 25 soru yöneltildi.
Sınav sonunda minikler kategorisinde Ziya Gökalp İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Erdem Özdemir 100 puanla birinci olurken, yıldızlar kategorisinde ise Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Tuna Saylan 95 puan alarak ilk sırada yer almayı başardı.
Her iki kategorinin birincileri, altın ve Türk Bayrağından oluşan armağanlarını Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz’ın elinden aldılar. Yarışmada ayrıca ilk 20’ye giren öğrencilere de çeşitli taraftar formaları, kol saatleri, ajanda, kitap ve kalem setleri hediye edildi.
Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz, öğrencilerde millî şuur oluşturmak amacıyla düzenledikleri yarışmaya gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirerek, tüm öğrencileri tebrik etti. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim